رفتن به محتوای اصلی
x

بهداشت تغذیه

سرکار خانم فرجی 

سمت : مسئول واحد تغذیه

 

هدف کلی واحد بهبود تغذیه جامعه: تامین،حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه

اهداف برنامه ای:

۱- بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر ۶ سال

۲- بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان

۳- بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده

۴- بهبود وضعیت تغذیه سالمندان

۵- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید

۶- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن

۷- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها(ویتامین هایA,D,B2، روی و کلسیم)

۸- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری دیابت

۹- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع پوکی استخوان

۱۰- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری قلبی عروقی

۱۱- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی

۱۲- بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی تغذیه

 

وظایف کلی در جهت رسیدن به اهداف برنامه ای:

ü اجرای برنامه آموزشی جهت جامعه

ü اجرای برنامه آموزشی جهت پرسنل بهداشتی

ü اجرای برنامه آموزشی جهت ادارات

ü اجرای برنامه آموزشی جهت کارخانه ها و مراکز جمعی

ü اجرای برنامه آموزشی جهت مدارس (دانش آموزان ،اولیاء دانش آموزان و معلمین)

ü آهن یاری در مدارس

ü پایش سالیانه ید ادرار دانش آموزان

ü تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی

ü نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی

ü نظارت از کارخانه ها ی دارای سلف سرویس و مراکز جمعی

ü انجام طرح های مداخله ای و پژوهشی