سرکار خانم فرجی
سمت : مسئول واحد تغذیه
هدف کلی واحد بهبود تغذیه جامعه: تامین،حفظ و ارتقای وضعیت تغذیه جامعه
اهداف برنامه ای:
۱- بهبود روند رشد و وضعیت تغذیه کودکان زیر ۶ سال
۲- بهبود وضعیت تغذیه دانش آموزان
۳- بهبود وضعیت تغذیه مادران باردار و شیرده
۴- بهبود وضعیت تغذیه سالمندان
۵- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید
۶- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود آهن
۷- پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود سایر ریز مغذی ها(ویتامین هایA,D,B2، روی و کلسیم)
۸- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری دیابت
۹- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع پوکی استخوان
۱۰- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع بیماری قلبی عروقی
۱۱- ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه به منظور کاهش شیوع چاقی
۱۲- بهبود وضعیت تغذیه در مراکز عمومی و جمعی تغذیه
وظایف کلی در جهت رسیدن به اهداف برنامه ای:
ü اجرای برنامه آموزشی جهت جامعه
ü اجرای برنامه آموزشی جهت پرسنل بهداشتی
ü اجرای برنامه آموزشی جهت ادارات
ü اجرای برنامه آموزشی جهت کارخانه ها و مراکز جمعی
ü اجرای برنامه آموزشی جهت مدارس (دانش آموزان ،اولیاء دانش آموزان و معلمین)
ü آهن یاری در مدارس
ü پایش سالیانه ید ادرار دانش آموزان
ü تهیه و توزیع مواد کمک آموزشی
ü نظارت بر فعالیت کارکنان محیطی
ü نظارت از کارخانه ها ی دارای سلف سرویس و مراکز جمعی
ü انجام طرح های مداخله ای و پژوهشی