رفتن به محتوای اصلی
x

تشکیل جلسه هماهنگی در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر مواد غذایی1404/09/17

 دوشنبه 17 آذر 1404 جلسه هماهنگی گروه مهندسی بهداشت محیط مربوط به اجرای طرح تشدید نظارت ها با حضور آقای مهندس محمودی کارشناس مسؤل واحد و کارشناسان فنی واحد تشکیل شد.  این طرح در راستای حفظ و ارتقا ایمنی و بهداشت مواد غذایی و سلامت عمومی،طرح تشدید نظارت ویژه رستوران ها، سفره خانه های سنتی، کترینگ های آماده سازی موادغذایی، اغذیه، ساندویچ و سلف سرویس ها ی اماکن عمومی در سطح شهرستان، از ابتدای آذر در حال انجام می باشد. در این طرح، کنترل بهداشت فردی کارکنان، کنترل بهداشت مـواد غذایی از طـریق سنجش ویژگی های مواد غذایی با دستگاه های پرتابل در محل و انجام نمونه برداری، کنترل لوازم و تجهیزات و همچنین بهداشت محیط کار انجام می گردد.