دکتر حسن کمالی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین شهر و میمه در پیامی فرارسیدن سی ام فروردین روز علوم آزمایشگاهی را تبریک گفت.

متن پیام دکتر کمالی بدین شرح می باشد:

بسمه تعالی

فرارسیدن 30 فروردین ماه سالروز میلاد حکیم جرجانی و روز آزمایشگاه را به همه همکاران ارجمند و دست‌اندرکاران عرصه علوم آزمایشگاهی تبریک عرض می‌کنم.

روزآزمایشگاه، فرصت مغتنمی برای قدردانی از تلاش و کوشش جامعه علوم آزمایشگاهی و تلاشگران گمنام جبهه سلامت، آنانی که با تشخیص دقیق و سریع به ‌عنوان حلقه مهم ارتباطی و هماهنگ‌کننده بین اعضای تیم بهداشت و درمان نقش بسیار مهمی در تأمین سلامت ایفا می‌نمایند.

اینجانب ضمن تبریک مجدد این روز، برای شما تلاشگران گرانقدر از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روزافزون مسئلت می نمایم و امیدوارم  همواره درجهت نیل به هدف  نهایی این مجموعه که همانا  ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است بیش از پیش موفق  و پیروز باشید