سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین شهر و میمه در پیامی فرارسیدن پانزدهم اردیبهشت  روز جهانی ماما را به فعالان و تلاش‌گران این عرصه تبریک گفت.

در متن پیام دکتر حسن کمالی آمده است:
ماما نخستین رحمت الهی در نجات جان انسانی است .
قلب های مضطرب هر مادری با نگاه های آرامبخش و امیدآفرین ماما آرام می گیرد و آمدن عزیز ترین موجود زندگی را نوید می بخشد.
‌بی تردید ، جامعه مامایی حامیان اصلی سلامت زنان ، کودکان و خانواده‌ها به شمار می‌آیند، که با تضمین سلامت مادران و نوزادان ، زندگی، نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند.
جامعه مامایی دانش و مهارت حرفه‌ای را به زیور ایثار، ایمان و از خودگذشتگی آراسته و توفیقات چشمگیری در زمینه تامین سلامت مادران، نوزادان ایفا مینمایند.
روز جهانی ماما، به بهانه تقدیر از پیشگامان ارتقای بهداشت و سلامت جامعه فرصت مناسبی است، برای تکریم و تجلیل از این قشر صبور، مخلص و زحمتکش .
‌روز جهانی ماما را که همزمان با بهار طبیعت است به تلاشگران جامعه مامایی بویژه همکاران مامای شهرستان شاهین شهر و میمه که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارند تبریک و تهنیت عرض مینمایم.