پیام تبریک دکتر حسن کمالی مدیر شبکه بهداشت به مناسبت یکم شهریورماه روز پزشک

جناب آقای دکتر حسن کمالی سرپرست محترم شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر و میمه طی پیامی  روز بزرگداشت مقام پزشک را گرامی داشتند و به همه پزشکان محترم تبریک گفتند، متن پیام ایشان بدین شرح میباشد:

بسم الله الرحمن الرحیم ومن احیاها فکانمااحیاالناس جمیعا هرکس نفسی را زنده کند گویا همه مردم را از مرگ نجات داده است.
سلام و درود.یکم شهریورماه سالروز میلاد حکیم و فیلسوف شهیر ایرانی ابوعلی سینا و روز بزرگداشت مقام پزشک را خدمت همه پزشکان محترم تبریک عرض مینمایم و برای شما که باحس نوع دوستی و به پشتوانه دانش روز، با مهارت و دقت نظر نسبت به مداوای بیماران اهتمام می ورزید، آرزوی سلامتی و سعادتمندی دارم و خدمات بی شائبه شما همکاران گرامی در راه حفظ و ارتقائ سلامت جامعه که همواره عطر امید به سلامتی و درمان را بربالین بیماران می پراکند و به رنجوران امید و حیات عطامیکند، ارج می نهیم و از خداوند متعال برای شما توفیق روز افزون و بهروزی مسالت داریم.ومن الله توفیق.