پیام سرکار خانم دکتر حنایی نژاد به مناسبت فرارسیدن روز جهانی رژیم درمانگر

بسم الله الرحمن الرحیم

در آستانه فرا رسیدن روز جهانی  “رژیم درمانگر،  "Nutritionist"s Day"  در دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف با 23 اسفند ماه سال 1402:با توجه به نقش ضروری دانش آموختگان تغذیه به عنوان رژیم درمانگر، در کمک رسانی به مردم برای رسیدن به زندگی سالم تاکید می نماییم که؛ رژیم درمانان متعهد به بهبود سلامت عموم مردم و بیماران هستند و بزرگداشت چنین روزی بطور رسمی به منظور بالا بردن آگاهی تیم درمان، برانگیختن عزم رژیم درمانان برای ارائه هر چه بهتر خدمات و حمایت های تغذیه ای در سطح جامعه و همچنین افزایش آگاهی و شناخت جامعه نسبت به رژیم درمانان بنا نهاده شده است.
خدمات ارزشمند تغذیه دانان ، یک زنجیره کلیدی در بخش مشاوره، پیشگیری و درمان بیماری هاست. رژیم درمانگر با تکیه بر دانش، مهارت و تخصص خود راهکارهای علمی برای سالم زیستن را استخراج کرده و دانش تغذیه را به شکل عملی به مخاطب عام ارائه می دهد.
این روز را به پاس تلاش تمامی فعالان در حوزه تغذیه و رژیم درمانی،خصوصاکارشناسان تغذیه این شبکه ارج می نهیم و سربلندی و بهروزی این عزیزان را از درگاه  پروردگار منان خواستاریم.
دکتر زهره حنایی نژاد سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان شاهین شهر و میمه

همچنین پیام تبریک دکتر حسین معاونت محترم بهداشت وزارت بهداشت و آموزش پزشکی به شرح پیوست