پلمب و غیر فعال نمودن یک رستوران، بدلیل مشکل و تخلفات بهداشتی بحرانی در تاریخ 20 فروردین
در ادامه نظارت ها و کنترل های بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان ،یک واحد رستوران بدلیل استفاده و عرضه غذا با مواد اولیه غیر مجاز، غیر فعال و پلمب گردید .
متصدی این رستوران از ضایعات مرغ و مرغ های تاریخ گذشته ،جهت طبخ غذا استفاده مینمود، که بدلیل فوق بحرانی بودن این تخلف،رستوران بلافاصله پلمب و از ادامه عرضه مواد غذایی به مشتری ممانعت گردید .همچنین بالغ بر ۲۰۰ کیلوگرم مرغ تاریخ گذشته و ضایعات مرغ که مصرف صنعتی داشت، توقیف گردید .
شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف در صنوف عرضه کننده مواد غذایی ،مراتب را به شماره ۱۹۰ اطلاع داده تا سریعا رسیدگی و برخورد لازم صورت پذیرد.