اعزام تیم پزشکی جهادی به مرکز خدمات جامع سلامت مسکن مهر شاهین شهر به مناسبت فرارسیدن چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب

امروز چهارشنبه 19 بهمن 1401 به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجروچهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، گروه جهادی بسیج جامعه پزشکی شهرستان شاهین شهر و میمه با همکاری جمعی از ارگانها و ادارات شهرستان شاهین شهرومیمه با اعزام تیم پزشکی جهادی به مرکز خدمات جامع سلامت مسکن مهرشاهین شهر، اقدام به ارائه خدمات رایگان پزشکی و پیراپزشکی برای جمعیت تحت پوشش مرکز مجموعه نمودند .
در این برنامه خدمات مختلف بهداشتی درمانی شامل: ویزیت متخصص داخلی ۲۵مورد ، ویزیت پزشک عمومی ۴۵مورد، ویزیت  طب اورژانس ۲۰ مورد، ویزیت متخصص قلب و عروق ۲۱ ویزیت متخصص طب فیزیکی ۲۳ مورد، ویزیت متخصص داخلی وعفونی ۲۵ ویزیت متخصص اطفال۳۲، ویزیت متخصص جراحی عمومی ۱۶ و ... انجام گردید .